1 juli 2016
19:00

Referat: Farstorp IK - Fagerhults AIK

Många tunga pjäser borta inför denna match vilket inte alltid betyder ngt negativt.
FAIK börjar bäst och rullar boll fint vilket till slut resulterar i 1-0 av Rille efter en tåis upp i nättaket sedan Macan jobbat fram bollen. När vi pratar tunga pjäser så fick vi återigen äran att hå med Duracell Mulle, när han inte orkar mer tappar vi spelet tyvärr. Efter detta tar Farstorp över och vi hittar aldrig tillbaka.
Många otränade killar i laget och byten stupalöst vilket såklart inte blir optimalt.
Farstorp kvitterar op en repris av Rilles mål och tar sedan även ledningen.
Här flyttar vi upp Emil och nämnde slår en frispark perfekt på undertecknads huvud med 4 minuter kvar av matchen 2-2.
Vi lyckas dock inte hålla de sista minutrarna och på den fjärde hörnan i sträck är vi åerigen inte hundra på tå och Farstorp får chansen att göra 3-2.
Absolut rättvist men trist ändå när det är så nära. Ett klart bevis på att vi måste träna ngt hårdare till hösten, då ÄR vi vassa.
Dagens gigant Mulle när han orkar och Fast i målet som räddar oss många ggr.